Форуми
Редактори:iDTemplar, Kamigawa, Zedd, MANIQK.BG, Spliddo
Автор Отговор
iDTemplar
24 авг 2016
iDTemplar

ID #4
Регистриран: 04 окт 2010
съобщения: 1646

Хора, от една седмица тече оупън бетата на една нова игрица - Paragon (можете да дръпнете от тук).

Играта зарибява - съчетава принципа на Дота 2, ЛоЛ и ХоН - картата е една, спаунват се крийпове в три линии и се играе от два отбора от по пет човека. Всеки си избира герои (пак има класи - танк, арчъри, магове, асасини, съпорти и т.н.). Целта е да се бутне вражеският CORE (дърво).

С течението на играта, експириънса от крийпкиловете и вражеските герои се трансформира в POWER POINTS. Към всеки от героите в началото на играта си избираш CARD DECK - карти за игра, във формата на оръжия, стафове, щитове, броня, скилове, пасивки, колби, уардове и т.н. Всяка от картите струва определен брой точки. Съответно колкото по-як фарм имате, толкова по-мощен става героя Ви.

Освен всичко друго, по картата има и HARVESTER-и. Това са нещо като конкуест точки, които като отбора владее, през време генерират безплатен XP, даващ допълнителен фарм.

Има и неутрални крийпове по средата на картата, както и главен бос (The ORB), нещо като Roshan/Nash от Дота/ЛоЛ. Той съответно трудно се сваля, обикновено трябват поне 3-ма играчи от един отбор, но свалянето му носи редица бъфове и бонуси за целия отбор.

Продължителносста на една играе е между 20 и 70 минути, средно. Енджинът ако не се лъжа е същия като на Unreal Tournament.

С победите се трупа глобално XP и точки, които се харчат за скинове/XP/герои и мастъринг на всеки от героите (нещо като руните от ЛоЛ).


Е - ако Ви зарибих - елате да цъкате с мен. Аз играя всяка вечер след 23:00 часа.
Профила ми, изненадващо, е iDTemplar

:D 
Най-отгоре
 

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System