Battlefield 2016
неофициално

Есента на 2016 г. ще излезе следващата игра от Battlefield поредицата. Играта се разработва от шведското подразделение на DICE и единствената официална информация, която има засега е, че стилът на играта ще се доближи към своите корени - това твърдение е доста многозначно и всеки го тълкува по различен начин.
Обаче, наскоро се появи неофициална информация, от източник твърдящ, че е близък до студиото. Имайте предвид, че всичко е неофициално, може да се окаже и напълно погрешно. Официално подробно инфо се очаква на изложението на ЕА през юни. Имайки това предвид, ето какво имаме като информация засега:
 
1. Играта ще е Sci-Fi - продължение на Battlefield 2142. Дали името ще е BF 2143, BF 5 или нещо друго, това не е ясно. Също така това не означава, че ще имаме игра в стил Battlefront, която излезе скоро. Според източника няма да има лазери, без реактивни раници за летене, без нереално бързо придвижване. Такива неща нямаше и в BF 2142.
 
2. Нов модел на Levelution. Представете си небостъргача от Shanghai от BF4, който може да бъде разрушен, но този път отломки от сградата да падат по околните зони и да преобразяват бойното поле. В допълнение към това, в зависимост от начина на разрушаването си, сградата може да пада в различни посоки и да повлияе на различни части на картата.
 
3. Случайни ден/нощ и време - една и съща карта веднъж ще се зареди като дневна, друг път като нощна. В допълнение към това има и различни времеви условия - ясно време, облаци, дъжд, мъгла...
 
4. По-големи сървъри - говори се за 80 и 120 слотови сървъри.

5. Шест класа войници. Няма информация за точните видове екипировки.
 
6. Без кампания и по-голяма ориентираност към турнирни и кланови битки.
 
Дали това е вярна информация и в каква степен, предстои да разберем след няколко месеца.


Posted by Zedd on събота 30 януари 2016 - 10:52:38 | Comments: 1  |  изглед за печат